www.surinamersindiaspora.net

Get the Adobe Flash Player to see this video.

 

Home
Van de webmaster
Republiek Suriname
Wie zijn... Wij Surinamers
Waarom wij vertrekken
Hier wonen en werken wij
Wij vertellen

Diaspora Toerisme
Resort Bakkie
Vliegtarieven
SrananPasi

Berichten in de media

 

Resort Bakkie

SURINAMERS IN DIASPORA 2013 |

 


 
 

Nieuwe aanlegsteiger Bakkie officieel in gebruikgenomen
Educatie, toerisme en gemeenschapsontwikkeling. Daar draait het om in het nieuwe Bakkie. Door het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling worden educatieve trips georganiseerd. Het toerisme is op gang gekomen en er worden plannen gemaakt om de bevolking te laten meeprofiteren bij de ontwikkeling van het zo lang verwaarloosde Bakkie, mijn geboortedorp. Bakkie zal in de nabije toekomst nationaal en internationaal doorbreken om producten te leveren als educatie, erfgoed en toerisme. Het huidige museum wordt uitgebreid en er komt een leerlingenveblijf. Kortom Bakkie is hot. Bakkie herleeft. Bakkie staat weer op de kaart. Volg bij BanyuMili de ontwikkelingen van Bakkie. Bakkie... de geboorteplaats van BanyuMili.
Lees ook... Mijn geboortedorp Bakkie
Lees meer over Warappa... warappakreek.com
Excursies naar Warappakreek en Bakkie... waterproofsuriname.com

Bas Spek van Stichting Warappa
Ondertekening van een mooie samenwerking door Marcia de Castro van UNDP van de Verenigde Naties en Bas Spek van Stichting Warappa in het gebouw van de UN Suriname in Paramaribo.
De stichting kreeg een bedrag van 50.000 USD om de Warappa kreek duurzaam te beschermen en het genereren van inkomsten voor de gemeenschap van Baki.
Lees hier het volledige Persbericht.

 

 

 


Grotere kaart weergeven